Бразилия има репутацията на доста опасно място и през тази седмица ММА боецът Маурисио Руа научи това от първа ръка. Бразилецът е бил обран от четирима души, които му взели дрехите, парите и колата.

"Бяхме в Рио де Жанейро с Демиан и бяхме на вечера с Маурицио в един ресторант. В края на вечерта той ни закара в хотела ни в Бара да Тижука, а след това тръгна да се връща към Нитерой, където бе отседнал. Той караше колата на един негов приятел и в Лина Вермела е бил спрян и ограбен от четирима въоръжени мъже.

Взели са му дрехите, парите и колата. Казали са му "Знаем кой си, ти си боец. Не се опитвай да правиш каквото и да е". Било е доста тъжна ситуация", споделя неговия съотборник Алонсо.

"Взели са му всичко, дори и тениската. Бил е и без обувки. Представете си човек с неговите размери да моли за автостоп по средата на нощта. Никой не е спрял да му помогне. Трябвало е да ходи пеша 1.5 километра, за да стигне до полицейското управление. Беше напрегнат, но сега всичко е наред", допълва Алонсо.