Огромно разочарованиe изпитаха феновете на Кубрат Пулев и бойните спортове, след като разбраха, че нито една родна телевизия няма да предава срещата.

В интернет не спират да питат къде и как могат да гледат двубоя, който се очаква да започне около полунощ тази вечер.

 Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Интернет платформата DAZN държи правата за срещата, както и цялата галавечер в Лондон, започваща в 21:00 часа българско време.

Мачът на Кубрат и Чисора е последен в програмата, като за него ще бъде осигурен коментар на български за родните зрители.

ГЛЕДАЙТЕ КУБРАТ ПУЛЕВ - ДЕРЕК ЧИСОРА НА ЖИВО ТУК !!!

Междувременно разочарование ще има и за самия Кубрат Пулев, тъй като най-скандалният британски боксов съдия Маркъс Макдонъл ще бъде сред реферите на боя.

Макдонъл се прочу тази година с участието си  в най-коментирания мач между Джош Тейлър и Джак Кетерал за абсолютната световна титла в суперлека категория.

Той беше рефер и единствен съдия на друг скандален мач когато присъди победата на англичанина Дейвид Аделей срещу Камил Соколовски с една точка през април миналата година. Това стана въпреки очевидното превъзходство на поляка.

Макдонъл е известен с честите намеси и официалните предупреждения, които дава.

Сред съдиите ще бъде българинът Йордан Езекиев. Освен него ще има още един английски съдия Стив Грей, както и арбитър от Панама.