Последователите на Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов в „Туитър“ станаха поредната серия от войната между двете звезди на ММА. Всичко започна от публикация на ирландеца в социалната мрежа, в която той намекна за хомосексуални наклонности на дагестанския боец.

„Да, стой си в джакузито с други мъже и се опипвайте по краката. Какво, по дяволите, се случва? Как може тази държава да осъжда хомосексуализма, а заключва жените и децата по къщите и ги заставя да вършат само определени дейности? Това е много странно?“, написа Макгрегър.

„Хабиб, ти си пълен позор! Държиш се като суетна страхлива мишка, както и друг път съм подчертавал. Просто потвърждаваш всичко, което съм казвал и преди“, допълни ирландецът в друг публикация, след като първата остана без отговор от Нурмагомедов.

„Опипване на крака? Явно си забравил как те разбих или си пиян и пишеш в „Туитър“? Налагах те удар след удар, разнасях те с хватки от борбата, унищожих те с граплинг, а ти през цялото време хващаше въздуха и накрая се предаде. И накрая, не забравяй собствените си думи: „Това е само бизнес“, отвърна дагестанецът.

След това Конър Макгрегър изтри своите публикации, който бяха предизвикали над 700 коментари. Думите му в социалните мрежи обаче вече бяха разпространени от медиите.

„Ще се видим през юли“, написа накрая ирландецът и добави към публикацията си знамената на Ейре, САЩ и картинка на детелина.

Конър Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов за последно се изправиха един срещу друг на 6 октомври 2018 г., когато дагестанецът спечели със задушаващ прийом. След успеха си той прескочи оградата и налетя на бой с хората от щаба на ирландеца. Заради това той беше наказан за девет месеца.