ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Пети съперник отказа да се качи на ринга срещу Кубрат Пулев. За последно се очакваше Александър Димитренко да се бие с българина, който трябва да защити двата си спечелени пояса на професионалния ринг. Вчера (18 юли) беше последният срок, който Европейският боксов съюз даде за обявяване на следващия противник на Пулев. В последния възможен момент украинецът Димитренко обаче се отказа. Преди него това стгориха Томаш Адамек, Тайсън Фюри, Руслан Чагаев и Брайънт Дженингс.

Заради размотаването немските шефове на Кубрат Пулев започват да сипят огън и жупел. "Сагата Пулев продължава, Димитренко се оттегли в последната минута. Той е петият боксьор, който отказа мач. Толкова ли е страшен Пулев?", попитаха братята Кале и Нисе Зауерланд, босовете на клуба, в който се боксира българинът.

Търсенето на противник за Кобрата продължава. За последно той се би през миналия септември, когато нокаутира Александър Устинов и защити Европейската си титла. От немския клуб на българина правят всичко възможно светкавично да намерят следващ противник.