Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и “Maxfight“ подготвят награди за звездата на българския кик бокс Стоян Копривленски. Боецът, който постигна историческа победа в “Glory” преди броени дни в Париж ще бъде част от ВИП публиката на „МAX FIGHT 43”, която ще се състои на 5 юли в Слънчев бряг. Очаква се председателят на управителния съвет на БККМТ (Българска конфедерация по кикбокс и муай тай) г-н Галин Димов лично да връчи на бургазлията отличието.

В своята професионална кариера Стоян Копривленски записа две запомнящи се участия на ринга на “Maxfight“, по-късно в още две други организации, преди участието си в “Glory”. Към настоящия момент той е единственият българин подписал договор с организацията.

Сред знаковите имена сред публиката в клуб “Bedroom” се очаква да бъдат олимпийският шампион по борба Армен Назарян със сина си Едмонт, който преди повече от седмица спечели втора европейска титла за България.

Сред публиката ще бъде и световният шампион по бокс от Милано Детелин Далаклиев, който за поредно събитие се включва в организацията на боксовите мачове към “Maxfight“.