Спортен клуб ЦСКА кикбокс и муай тай спечели 5 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала, и завоюва второ място в отборното класиране на провелия се последен турнир за годината в стил К1.

Боевете се състояха в Пловдив, а шампионски титли за "червените" завоюваха Благовест Май (75кг. юн. ст.), Пламен Павлов (57кг. юн.старша) ,Виктор Крашевски (67кг.юн.мл.), Моника Генова (48 кг. девойки мл.) и Еми Данова (48кг. 13-14г.). 

Сребърни медалисти станаха Виктор Ганчев (60 кг. мъже) и Росен Лалев (13г-14г.54кг.), а с бронзови медали се окичиха: Алекс Димитров (75 кг. юн. старша), Веселин Димитров (81 кг. юн. старша) и Борислав Райчев (13-14г. 60 кг.).

"Доволен съм от всички. Бойците ми се представиха страхотно, следваха точно моите напътствия и заслужено постигнаха отлични резултати. Всички се раздадоха докрай и с победите си допринесоха за призовото ни класиране в индивидуалната и отборна надпревара. Посвещаваме нашата победа на всички "червени сърца" и на хората които са до нас, както в победите, така и в трудните ни моменти. Благодарим ви от сърце! Благодарим на нашите опоненти от всички клубове за конкуренцията, която изгражда всички нас и вдига нивото на българския кикбокс на европейския и световен ринг!", заяви старши треньорът на тима ни Станислав Бахчеванов.