След като в първия ден на Държавното лично отборно първенство за ученици, II кръг, армейските боксьори постигнаха две победи, във втория ден на Републиканското успешната серия продължи и двамата състезатели на ЦСКА взеха своите мачове на ринга в спортната зала в Петрич.

В категория до 36 килограма Дениян Кленовски отстрани Асен Митев, след като съдиите отсъдиха победа за младия армеец с 3:0 гласа, информира cska.bg. Днес Кленовски излиза на ринга в мач от четвъртфиналите срещу Любен Любенов. 

Коста Симеонов не срещна затруднения в своя 1/4-финален сблъсък при 62-килограмовите срещу Здравко Константинов. Той надви съперника си с нокаут във втория рунд и така си осигури минимум бронзов медал от шампионата, след като достигна до полуфиналите. В двубоя, в който ще се бори за място на финала, Симеонов ще боксира срещу Александър Стойков. 

Днес за място на полуфиналите ще се бори и Георги Стоянов. В категория +76 килограма армеецът ще боксира срещу Иван Иванов. Срещата е 40-та в програмата за деня.

Армейците са водени от треньора Ангел Тодоров на ДЛОШ в Петрич.