Участниците в дългоочаквания мач за обединяване на титлите в бокса Олександър Усик и Тайсън Ф'ри започнаха да сипят закани един към друг.

Британецът се закани да унищожи съперника си, наричайки го "малка к*чка". Украинецът бе далеч по-сдържан, но също се закани да събере всички шампионски пояси след време, обявявайки, че "някакъв ц*ганин" е спечелил титлата на WBC, но той я иска.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"„Усик е боксьор в средна категория. Казваш, че искаш пояса на WBC и тази титла е в циганите. Да, в циганите е, в „Циганския крал“ и ние я държим здраво. Всички пътища водят до гигантски мач, в който ще те унищожа напълно. Ще те разкъсам на парчета. Каза, че искаш да се биеш с мен, след като победи културиста, извика ме по телевизията, а сега си малка кучка, кучка, която бяга и се крие зад нараняванията си. Излез и се бий през декември. Резултатът ще бъде същият, ще те унищожа. Намери си мулетата, ела да ме видиш, кучко", заяви Фюри във видео, разпространено в социалните мрежи.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Усик също се изказа за мача, обявявайки, че ще има нужда от малко време, за да преодолее контузиите си.

"Първо, имам три контузии. Второ, не искам да се боксирам през декември. Година и половина не съм излизал от фитнеса, искам да съм с децата си, със семейството си. Боксът може да почака. Догодина може да се случи. Искам титлата на WBC, някакъв циганин я спечели, някой си крал“, заяви Усик, визирайки Фюри, наричащ себе си Циганския крал.