ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Мексиканският боксьор Анди Руис, който през 2019 г. стана първият боксьор победил Антъни Джошуа на професионалния ринг и превърнал се в първия мексикански световен шампион в бокса, се сдоби с тежки обвинения.

Хулия Лемус, бившата приятелка на 33-годишния Руис, твърди, че по време на връзката им е била системно малтретирана, обиждана и изнасилвана. В началото на месеца тя получи и съдебно решение, с което се забранява на боксьора да се доближава до нея.

Тя е представила пред съда медицински свидетелства. Освен това в показанията си твърди, че на домашно насилия са били подложени и децата им.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

26-годишната Хулия Лемус е обявила, че нападанията са били извършвани, след като Анди Руис е употребил алкохол и наркотици. В тези моменти тя се е страхувала за живота си и този на децата си. Някои от принудителни действия, които е била заставена да извърши, са били под дулото на автомат „Калашников“.

„Бях жертва на сексуален, психологически и физически тормоз. Поне шест пъти бях изнасилена. Имах чувството, че покрай него ходя върху черупки от яйца и не трябва да счупя нито едно, защото терорът започваше“, признава Лемус.

Пред съда Анди Руис от своя страна твърди, че е понасял физически удари от бившата си приятелка. Той я обвинява в кражбата на бижута на стойност 250 000 долара, за което е подал жалба в полицията в Сан Диего.