Президентът на Българската федерацията по смесени бойни изкуства (ММА) Станислав Недков, много роднини и приятели посрещнаха бойците ни при завръщането им от САЩ. Те се прибраха от Лас Вегас, където се проведе Световно първенство по ММА.

Златната медалистка Александра Тончева и съотборниците й от националния отбор пои ММА бяха посрещната с хляб и сол на аерогара "София" и под звуците на гайда, предаде репортер на БЛИЦ СПОРТ.

ММА бойците ни бяха очаквани от роднините си и от приятели, които изгаряха от желание да ги прегърнат и поздравят за успешното представяне на Световното.

Вниманието на аерогара "София" логично прикова Александра Тончева, която извоюва световната титла в категория до 52 кг.

"Радвам се, че успяхме да покажем какво означава българския дух. Показахме на света къде се намира България. Благодаря на треньора ми,

който е голям тактик и е в основата на големия ми успех. Надявам се на предстоящото Европейско първенство да повторя успеха си и отново да

спечеля златото", каза щастливата Тончева.

Завръщането на бойците ни от САЩ предизвика сериозен медиен интерес. Президентът на Българската федерацията по ММА Станислав Недков беше придружаван на аерогарата от съпругата си Юлияна Дончева. Имаше и фенове, които приветстваха нашите национали.
СВЕТЛИН ТОНЕВ/БЛИЦ СПОРТ