Конър Макгрегър продължи с грозните си атаки към Дъстин Порие, въпреки че счупи крака си в края на първия рунд в мача между двамата тази нощ.

Победата беше присъдена на американеца, а ирландецът беше шиниран още на ринга и откаран в болница, където ще му бъде направена операция. Въпреки това Макгрегър не успя да се кротне и изсипа грозни думи срещу съперника си и неговата съпруга Джоли.

„Това не е краят! Ако трябва ще се бия с него и на улицата. Дъстин, не ти ми счупи крака със своя удар. Специално проверих записа. Да не забравя, и жена ти е в моя списък. Тя ми праща лични съобщения. Бейби, пиши ми, майната му на Дъстин. Драсни нещо още един път. Чакам те на автърпартито в нощния клуб, бейби. К**ко неверна“, обяви Конър Макгрегър.

Трябва да се отбележи, че Джоли Порие показа среден пръст на ирландеца, докато той беше изнасян от залата в Лас Вегас със счупен крак.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Това беше нейната реакция не само за думите на Макгрегър след мача, но и за атаката му в дните преди големия сблъсък. Тогава ирландецът обяви, че съпругата на Дъстиен Порие е мъжът в къщата на американския боец.

„Съпругата ми беше изнервена. Аз отдавна съм свикнал да бъда в центъра на вниманието, но тя не е. Когато цялата тази гнусна злоба се изсипа върху нея, Джоли не успя да удържи нервите си. Аз приемам нещата по-спокойно. Контузията му е знак на съдбата. Кармата го наказа, за всички глупости, които изговори. Заплашваме да ме убие, а за такива думи трябва да си понесе отговорността. Готов съм да се бием в октагона или на улицата“, заяви Порие.

„Не знам колко време Конър ще се възстановява от фрактурата. Очаквам да има четвърти мач между двамата. Сега на Дъстин му предстои битка за шампионския пояс, но след това Макгрегър ще се възстанови и вероятно ще има реванш между двамата. Не ми харесва поведението на Конър. Не е хубаво да се намесват хора от семействата на противника, още повече техните съпруги“, заяви шефът на UFC Дейна Уайт.