ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Бразилският ММА боец Майкел Фалкао беше пребит в улично сбиване. В мелето тежко е пострадал неговият съотборник Кауи Мена. Всичко е станало заради конфликт на 32-годишния Фалкао с две момичета в магазин. Той е нанесъл лек удар на едната девойка.
 
Инцидентът е заснет от охранителните камери. Вижда се как момичетата се връщат в магазина заедно с група мъже, които нападат Фалкао и 22-годишния Мена.
 
Двамата бойци първоначално оказват съпротива на превъзхождащия ги по численост противник, но след това боят се премества на улицата, където броят на съперниците се увеличава.
 
Майкел Фалкао губи съзнание след предполагаем удар с дървена бухалка. Кауи Мена също изпада в безсъзнание след удар в гърба. След това нападателите продължават да налагат двамата бойци до пристигането на полицията.
 
Кауи Мена е настанен в болница в тежко състояние, докато за здравословното състояние на Майкел Фалкао няма информация. Не се съобщава и за извършени арести на нападателите.
 
През миналата година Фалкао спечели турнира Гран При на промоутърската компания „Белатор“ в средната категория. След това той загуби боя си с Александър Шлеменко за титлата шампион на организацията.