Търгът за организиране на мача между Кубрат Пулев и Дилиън Уайт отново беше отложен. Както е известно, Международната боксова федерация (IBF нареди провеждането на задължителен бой между двамата, който да определи официалния претендент за титлата в тази версия, която се държи от Антъни Джошуа. 

По регламент на централата Пулев трябва да получи 75 процента от приходите. Британецът, който е представляван от промоутъра на Джошуа - Еди Хърн, oбаче иска сумата да бъде разделена по равно - 50:50, което пък не е по вкуса на българина. Това наложи вече веднъж отлагане на търга, а сега новият е насрочен за 24 май. 

Дотогава щабовете трябва да са се разбрали. Малко след излизането на новината за новото отлагане, Пулев деликатно "захапа" мениджъриге си, като сподели своя стара публикация в социалните мрежи. "Хубаво е тези, които ме представляват, преди да подписват или потвърждават каквото и да било, поне първо да ми се обадят", гласи написаното от Кобрата.

"Проблемът е, че Пулев е втори в ранглистата и наградният фонд от търга ще се разпредели 75:25 в негова полза. Това е неприемливо. Подадохме жалба, която обаче бе отхвърлен", коментира вече Еди Хърн.