Европейският и Интерконтинентален шампион в тежка категория по бокс Кубрат Пулев сподели, че за него не е важно просто да се бие с Кличко, а да победи. Кобрата обяви също, че следващият му мач ще бъде през декември, а след това ще очаква победителя от сблъсъка Адамек - Кънингам.

"Въпросът не е само да се изправя срещу Кличко, а да играя добре и да го победя. Има много трудни съперници, не са само братята Кличко. Тактиката е различна срещу всеки противник, ако подцениш някой може да се върнеш много назад. Смятам, че мога да играя добре професионален бокс и след няколко години няма да съм по-слаб от Кличко", заяви Пулев на пресконференция днес.

"Няма как да играя по-рано от декември. След това чакам победителя от Адамек и Кънингам и спечелилият от нас ще получи правото да се бие за световната титла", допълни Кобрата.

"Всяка една победа е сладка, защото всичките са важни, за мен е така. Титлите, които имам носят отговорност за едно добро представяне на България в света".

Кубрат Пулев похвали новото ръководство на БФБокс: "При това ръководство се работи както трябва, за разлика от предишното, и сега нещата си идват на мястото. Сега правителството помага и нещата са много по-добре".