ПОТОПЕТЕ СЕ В СВЕТА НА СТАТИСТИКАТА!

Боксовият ни национал Младен Манев вече е на свобода и дори стана републикански шампион, след като на финалите в Плевен се справи с Радослав Панталеев с 11:8 точки в категория до 81 килограма. В началото на септември Нинджата се забърка в скандал в дискотека в Тетевен. Приятели на боксьора се спречкват с бизнесмени пред нощно заведение и го викат на помощ. След екшъна само Манев е задържан и лежи повече от 40 дни зад решетките в Тетевен. Прокуратурата вече му е отменила мярката и той отново е на свобода.

"Разбрах, че дискотеките не са за спортистите. Мястото ми е в залата, където да тренирам. Ареста обаче е място, на което понякога ставаш по-умен", коментира пред ТВ7 Младен Манев, известен с прякора Нинджата.

"Стана едно голямо сбиване. Явно трябваше повече време, за да се изясни, че не съм аз причината. Не съм нанесъл, нито лека, нито средна повреда на никого", обясни още боксьорът.

"След като излязох от ареста, вкарах цялата си злоба в тренировките. Надявам се да получа още един шанс в националния отбор", коментира Манев, който преди години е имал условна присъда за друго сбиване.