Росен Димитров-Близнака ще се изправи на ринга срещу Мануел "Ману" Гарсия. Разтърсващият сблъсък ще е главната среща на 8 юни в галавечерта в столичната зала "Христо Ботев".

Ману Гарсия е един от най-опитните и успешни ММА бойци в Европа, има 41 професионални мача. Най-често побеждава противниците си с ключ или душене. Четири пъти шампион на Испания по Вале Тудо. Носител на шампионските пояси на ММА-организациите: WUFC и AFC.

Европейски шампион по граплинг на ADCC през 2001 г. Член на испанският национален отбор по Муай тай. Има битки с топ-бойците на UFC, Дан Харди , Джес Лаудин и Луиджи Фиораванти.

Висок 175 см. Започва да тренира Джудо, след това Карате, докато не попада в академията на Ройс Грейси, с който тренира 5 години. Има двубои в няколко категории, като стартира от 70 килограма, а последният му двубой е за шампионска титла в категория до 87 кг.

Сега ще се срещне с Росен Димитров-Близнака в категория до 77 кг. Българският боец е трикратен световен шампион по Бойно самбо. Европейски шампион по Бойно самбо и Ръкопашен бой. Многократен шампион на България по Джудо и Самбо. С над 20 професинални ММА-мача. Участник в редица международни мачове и гали, където е донесъл слава на България. Висок 175 см с тегло от 77 кг.