Шампионът на UFC в полусредната категория Кумару Усман отправи грозна закана към Конър Макгрегър след бързата победа на ирландеца над Доналд Серони, дошла само 40 секунди след началото на мача. След края на срещата Макгрегър получи целувка от своята приятелка Дий Девлин.

На профила си в „Туитър“ 32-годишният Усман, американец с нигерийски произход, написа: „Конър Макгрегър е ирландска п*тка. Ще ш*бам жена ти, докато ти пляскам дупето“

Интересното е, че Усман гледа битката на Макгрегър с Каубоя в залата в Лас Вегас. Той обяви, че няма представя кой е публикувал съобщението на профила му в социалните срещи.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Неговият мениджър Али Абделазис излезе с официално съобщение по темата: „Профилът на Кумару Усман в „Туитър“ е станал жертва на хокерска атака. UFC работи по изясняване на проблема.“

Мнозина фенове обаче се усъмниха в оправданието с компютърни пирати. Според тях става дума за умишлена провокация, тъй като битката между Конър и Каубоя беше именно в полусредната категория.

Освен това Али Абделазис е мениджър и на Хабиб Нурмагомедов, който пък е най-големият съперник на Макгрегър в ММА битките от UFC.