Български и чуждестранни звезди усилено загряват за едно от най-чаканите спортни събития на сезона – четиридесет и второто издание на най-големия боен шампионат у нас - MAX FIGHT. Предшестващото го супер атрактивно събитие – официалният кантар на състезателите, ще се състои ексклузивно в Sofia Ring Mall на 2 май от 19:00 часа. 

На официалния кантар, който съперничи по атрактивност на самите битки, ще застанат всички български и чуждестранни бойци, които ще участват в MAX FIGHT 42. Те ще излязат пред своите фенове и пред медии, за да потвърдят, че отговарят на категорията, в която са заявили участие. 

Зрелищното суперсъбитие в Sofia Ring Mall ще събере на едно място най-елитните бойци от ММА, К1 и бокса, предвождани от мениджъра на промоутърската компания – боксовата легенда Детелин Далаклиев. Един срещу друг ще се изправят 8-кратният победител Калоян Колев и холандският №1 Аря Шейх, един от най-перспективните български бокьори  - шампионът на България Йосиф Панов-Пепелянката, срещу Иван Николов, голямата надежда при жените – Анита Доганова срещу гъркинята Катерина Хараламбиду, Александър Петров срещу Ерол Конинг, както и още много топ бойци. А за настроението на участниците и зрителите ще се погрижат топ диджеи и сексапилни танцьорки от екипа на Bedroom Premium.

Ела и стани част от дългоочакваното събитие на 2 май от 19 ч. в Sofia Ring Mall! Входът е свободен! 

Турнирите на MAX FIGHT са най-големият и постоянен в годините шампионат в България, чиито шампионски пояси са най-желаното завоевание сред професионалните бойци. Вече е известен целият календар със събития на МAX FIGHT за следващите 12 месеца, а преди броени дни и Pulse Fitness&Spa се включи в голямата организация като стана стратегически партньор на компанията и ще взима активно участие в организацията на всеки един предстоящ шампионат. Съвсем скоро предстои и откриването на първия Pulse Fitness&Spa в търговски център - той ще е именно на територията на домакина на предстоящия кантар – Sofia Ring Mall.