Обаждане от руския президент Владимир Путин е получил ММА шампионът Хабиб Нурмагомедов след победата над Конър Макгрегър.

Това обяви дагестанецът на пресконференцията след срещата, като показа и шампионския пояс, който не му беше връчен на ринга заради грозните сцени и масовия бой публиката и който може да му бъде отнет заради участието му в тях.

"Обадиха ми се много хора и... Путин. Каза, че много се гордее мен и ме поздрави за победата", каза шампионът.

Интересното е, че руският президент Владимир Путин днес има рожден ден и вероятно е приел успеха като подарък за 66-ата си годишнина.

"Извинявам се на Вегас и Спортната комисия на Невада. Не беше най-добрата ми страна, знам. Но аз съм човек. Но защо говорите само за това, че съм прескочил оградата? Той говори глупости за мен, за религията ми, атакува автобуса, а се говори само, че съм прескочил оградата?

Баща ми ме е учил на уважение, но ви казах и преди, че той е машина за предаване. Видяхте и днес, че го поставих в положение, в което можеше само да се предаде - целият му екип е такъв. Аз съм шампионът, виждате поясът ми.

Искам да променя спорта, разберете ме, не може да се намесва религията, не може да намесва баща ми! Това, което се случи, ме кара да съм горд, защото съм непобеден и неоспорим шампион. Баща ми ще ме набие, когато се прибера вкъщи, ясно ми е", каза още шампионът на пресконференцията.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)