Шампионът на шампионата по смесени бойни изкуства UFC Хабиб Нурмагомедов продължи войната си с Конър Макгрегър. Ирландецът през миналата седмица обяви край на кариерата си, но не спира с нападките срещу руския боец.

„Обърнете внимание, този човек (б.ред. Конър Макгрегър) след всеки един турнир публикува нещо в „Туитър“. Просто иска да остане на заглавните страници на вестниците. Това винаги работи и той знае това“, обяви Нурмагомедов.

„Нека говори каквото си иска, нямам време за него. Бяхме заедно на ринга, а там нищо не говореше. Аз го биех по лицето с лакти, с ръце, колена, но той нищо не каза. А сега, когато ни делят 5-6000 км, започва да говори. Това е доказателство колко долен, невъзпитан и неуважителен човек е“, допълни руският боец.

Winbet - победата е емоция! (18+)

В същото време братът на Нурмагомедов Абубакар подписа договор за участие в битки на UFC. Очаква се първият му мач да бъде през есента.

„Абубакар вече е част от UFC. Водим преговори за първия му мач“, потвърди Хабиб.

Абубакар Нурмагомедов беше участник в сбиването между екипите на Макгрегър и Хабиб Нурмагомедов след последния мач между двамата. Заради това братът на шампиона получи наказание да не участва в мачове за период от една година. То изтича през октомври. До момента той се биеше в друга американска верига състезания по ММА – PFL.