Българският боксьор Тервел Пулев коментира 13-ата си победа на професионалния ринг. Пред „Диема Спорт“ той призна, че това е бил изключително труден мач, в който съперникът му Мич Уилямс е бил много добре подготвен.

"Много съм доволен от победата, защото беше срещу труден съперник, който не излиза да вземе парите или да завърши рундовете, а да ме победи", заяви Тервел.

"Удряше силно, беше подготвен, но мисля, че водех боя. Съдията в един от рундовете ми даде официално предупреждение за нещо, което и двамата го правехме. Това си беше явна подкрепа. Малко ми наруши тактиката, защото трябваше да наваксвам, да пласирам удари. Въпреки това се получи добре, публиката беше невероятна. В Калифорния имаше повече българи от американци. Дори американците освиркваха грозните изпълнения на Уилямс."

"Съперникът беше много подготвен, удря силно. Усетих го на дясната си ръка. Добре, че не удряше чисто. Ако беше ударил чисто, можеше и да ме свали."

"Боксът в Америка е съвсем различен. Много от детайлите бяха нови за мен. Може да не си личи, но подобрявам играта си. Дойдох четири месеца по-рано, за да видя, дали мога да свикна с новия треньор Кени Адамс"