Благой Иванов е в бойна готовност за мача си срещу американеца Дерек Луис, известен като Черния звяр. В битката в най-тежката категория от най-авторитетната ММА верига UFC Багата ще се изправи срещу американеца Дерек Луис в емблематичната зала "Медисън Скуеър Гардън" в Ню Йорк. Зрелището ще се състои в нощта на събота срещу неделя. 

Феновете на бойните спортове го очакват с нетърпение, като мнозина вече са се сдобили с билети. Ще се хванете за главата като разберете колко плащат... Цената на билет достигна чак 8000 долара! Въпросната умопомрачителна цена е за места, които са непосредствено до октагона в центъра на залата, която се намира в прочутия квартал "Манхатън". Тези, които искат да гледат отблизо как Луис и Багата се млатят, ще трябва да се бръкнат доста сериозно.

Организаторите информират, че почти всички билети за галавечерта на UFC, която е най-авторитетната верига в смесените бойни изкуства, вече са продадени.

Най-евтините билети, които все още може да бъдат закупени, са по 370 долара. С приближаването на датата за провеждането на боевете сумите в сайтовете за продажба на пропуски онлайн се покачват. Това е и причината за най-хубавите места някои от дистрибуторите да искат даже над 8000 долара. От тях са останали само няколко бройки.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

23 000 зрители ще гледат битката между Благой Иванов и Дерек Луис и останалите 11 двубоя от програмата на UFC 244. Толкова е капацитетът на "Медисън Скуеър Гардън" при провеждането на ММА събития. Така Багата във втори пореден мач ще влезе в октагона пред голяма аудитория. На 8 юни боецът ни се справи с австралиеца Тай Туиваса в Чикаго.