Българският боксьор Кубрат Пулев може да стане абсолютен световен шампион в тежка категория, ако спечели замислен турнир между най-добрите в света. 

От авторитетния сайт "World Boxing News" предлагат да се направи елиминационна надпревара за титлите в тежка категория на Международната боксова федерация (IBF) Световната боксова асоциация (WBA), Световната боксова организация (WBO) и Международната боксова организация (IBO) и Световния боксов съвет (WBC). 

Четири от тях са притежание на Антъни Джошуа, с който трябва да се бие Пулев. Петата е в ръцете на Тайсън Фюри. 

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Вместо да се изправят един срещу друг, двамата трябва да удовлетворят желанието на всички претенденти за поясите, а такъв турнир би бил перфектното решение. От медията изразяват мнение, че така или иначе повечето двубои вече са уредени. 

Предлага се да има два потока. В единия Кобрата се бие с Джошуа, а победителят среща надделелия в мача Олександър Усик и Дерек Чисора.

В другата половина за титлата на WBC ще се противопоставят Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, като победителят от срещата ще спори за пояса срещу Дилиан Уайт или Александър Поветкин.

Шампионите от всяка една от двете половини ще се изправят очи в очи в сблъсък за всички титли в тежка категория.