Дни след MAX FIGHT 42 голяма част от бойците участвали в Гала вечерта получиха предложения за участие и в други нови родни и чужди организации и частни турнири. С оферти за участия са Калоян Колев, Александър Петров, Бранко Бабачев и Анита Доганова. С оферти са и боксьорите направили блестящи мачове в залата на хотел Маринела.

Въпреки загубата си на ринга 26-годишният Драгомир Петров също получи оферта за участие в друг турнир. Вицесветовният шампион по савате и бронзов медалист от Балканско първенство по кик бокс, загуби от Константин Михайлов от Нова Загора, което предизвика недоволството на публиката. Припомняме, че този мач предварително бе сочен за най-добрия сблъсък в категория до 67кг в България на стил К1.

Драгомир Петров е приел да участва в мач на 5 юни в друга организация, но искрата между двамата бойци е запалена. Михайлов победи с 2:1 съдийски гласа своя опонент, което предизвика бурни реакции сред феновете и двата щаба. Възможно е Драгомир Петров и Константин Михайлов да се срещнат за мач реванш в някое от поредните издания на MAX FIGHT през годината.