Кубрат Пулев привлече много повече внимание с онова, което направи, след победата си над Богдан Дину, отколкото по време на сблъсъка им в тежка категория.

Припомняме, че той целуна страстно по устата журналистката Джени Суши, а след това се разрази огромен скандал и в момента лицензът му като боксьор е замразен.

Според данни, публикувани от Nielsen Media Research, телевизионното предаване на ESPN, което включваше две битки, като срещата между Пулев и Дину бе в основното събитие на вечерта, привлече средно 469 000 зрители. Това е най-ниската аудитория за галавечер на Top Rank, която се излъчва в праймтайма, откакто ESPN сключи ексклузивно споразумение с промоутърската компания на Боб Аръм Top Rank Inc. през юни 2017 година.

Преди съботната вечер галавечерта, оглавена от битката между Хосе Рамирез и Амир Имам през март 2018 година, бе изгледана от 488 000 зрители.

Пулев нокаутира румнеца Дину в седмия рунд в „The Hangar“ в Коста Меса, Калифорния.

Кубрат Пулев, който е задължителен претендент за титлата на IBF в тежка категория на Антъни Джошуа, повали Богдан Дину три пъти в нокдаун в седмия рунд от планирания 10-рундов двубой.