Легендарният ММА боец Диего Санчес е настанен в болница в тежко състояние след заразяване с COVID-19. Само преди половин година той шокиращо обяви, че треньорът му Джош Фабио и шефовете на спортната организация UFC планират убийството му и няма да е изненада, ако той почине до една-две години.

Сега Санчес е диагностициран с двойна пневмония и ниски нива на сатурация, а състоянието му е влошено и от откритите тромби в двата крака. Боецът сам съобщи за състоянието си в социалните мрежи, където публикува снима на направения му рентген на белите дробове.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Вместо да срещне съчувствието на своите последователи, 39-годишният Диего Санчес е атакуван в коментарите заради факта, че не си е поставил ваксина.

Боецът е един от пионерите на организацията UFC, като преди 16 години става първият победител в известното шоу „The Ultimate Fighter“. През 2009 г. той имаше шанс да спечели световната титла, но в решителния мач загуби от Би Джей Пен. През кариерата си има 30 победи и 13 загуби, но след последното си поражение от Джей Матюс беше уволнен от UFC.