ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Пиян изверг преби две жени с нарушения в слуха посред нощ. Едната от тях – Олга, работи като шофьор на такси и качила почерпения мъж като клиент. Когато пристигнали на посочения адрес в руския град Самара, той слязъл от колата и нанесъл няколко поражения по таксиметровия автомобил и паркирана наблизо кола.

Когато Олга му направила забележка, пияният се нахвърлил върху нея и започнал да я бие. Тя се отскубнала и успяла да се свърже със своята позната Мила Слепишева, европейска шампионка по джудо за хора с нарушения в слуха за 2015 г. Спортистката пристигнала на мястото на инцидента и се притекла на помощ на Олга.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

В резултат на това употребилият алкохол клиент започнал да я бие, дърпа за косата и блъска на земята. Той я поставил на колене и поискал да му бъде поискана милост. Освен това твърдял, че е полицай и нищо не може да му бъде направено.

Силните викове на двете жени накарали живеещите на адреса да се обадят в полицията. Пристигналите униформени служители първоначално отказали да запишат сигнала срещу пияния. След това обаче са заведени две дела за насилие срещу неизвестен извършител, въпреки че името на мъжа е известно.

Мила Слепишева признава, че не е имала право да използва знанията си в джудото в ситуацията, тъй като в качеството си на майстор на спорта уменията ѝ са приравнени с хладно оръжие.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!