Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Президентът на българската федерация по ММА Станислав Недков отвърна чрез БЛИЦ на нападките на ръководителя на клуб "Десант" Николай Добруджански. Въпросният клуб бе изключен от родната федерация след гласуване на Общо събрание. 12 клуба бяха "за" изваждането на "Десант", а 2 бяха "против". 

Добруджански използва социалната мрежа Фейсбук, за да нападне Стъки и го засипа с обвинения.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Няма какво да отговарям на човек, който многократно е нарушавал Устава и Етичния кодекс на Българската федерация по ММА, и който е изключен с 12-2 глава от неговите колеги, председатели на клубове-членове на федерацията. 

Станислав Недков не изключва! Изключват председателите на клубовете. Нека всеки, който има разум в главата, да прецени кой крив и кой прав, след като негови колеги го изключиха с толкова огромно мнозинство от 12-2 глава", коментира Недков пред БЛИЦ.

"Искам да поясня защо пък клубовете го изключиха. Този човек настрои мнозинството от председатели и треньори на клубове, защото краде техни готови състезатели-европейски шампиони, и защото саботира националния отбор, като спира негови състезател да участват в Европейски и Световни първенства, с което им проваля кариерите, поставяйки личния над националния интерес", допълни президентът на федерацията по ММА.