"Българската федерация по ММА осиротя! Загубихме най-ценния и най-мъдър човек, доайенът на федерацията!". Това написа във "Фейсбук" Станислав Недков-Стъки. Президентът на българската федерация по ММА (смесени бойни изкуства) съобщи тъжната новина за смъртта на Кръстю Джамбазов.

Публикацията на тъгуващия Стъки: 

"Българска федерация по ММА осиротя! Загубихме най-ценния и най-мъдър човек, доайенът на федерацията! 

До последния си дъх, Кръстю Джамбазов, или за всички, които го обичахме просто бай Кръстю, беше отдаден изцяло на любимия ни спорт и на децата с които работеше.

Дори и в напреднала възраст, бай Кръстю с огромно желание и младежки ентусиазъм работеше всеки ден с момчетата в залата. Не пропускаше състезание, като успяваше винаги да изведе клуба си Локомотив (Горна Оряховица) до призовите отличия и да го класира сред най-добрите в страната. 

Научихме много от него и никога няма да го забравим!

В мен остана нещо, което трябваше да му дам. На 28.11. трябваше да сме на състезание и да връча на бай Кръстю звание за “заслужил треньор” за постигнати високи резултати и принос в развитието на ММА в България! 

Не можахме да се видим! 

Приносът му БФ ММА да е една от успешните спортни федерации у нас е огромен. Със звание или не, той успя да запише името си със златни букви, както в историята на ММА, така и в нашите сърца!

Сбогом, приятелю! Бог да те прости и приеме в Царството Небесно! Амин! 
Обичам те! Ще ми липсваш много!".

Екипът на БЛИЦ поднася искрени съболезнования на семейството на Кръстю Джамбазов.

 

Днес, Българска федерация по ММА осиротя! Загубихме най-ценния и най-мъдър човек, доайенът на федерацията!
До...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Събота, 5 декември 2020 г.