Кубрат Пулев, Тервел Пулев и Хюи Фюри проведоха открита тренировка при голям интерес в столичeн мол. Както е известно, битката между Кобрата и британеца е в събота вечер в зала "Арена Армеец". Галата ще започне в 20:00 часа и включва седем мача. 

Победителят от сблъсъка Пулев - Фюри ще се превърне в претендент за титлите на Антъни Джошуа.

Официалната им тренировка снощи се проведе в един от големите столични търговски центрове, където бе изграден ринг на приземния етаж. Стотици фенове бяха изпълнили пространството и с интерес проследиха случващото се. 

Кратко занимание направи и Тервел Пулев, който също ще се излезе на ринга в "Арена Армеец" в събота. Той ще се боксира за европейската титла срещу Леонардо Бруцезе.

"Мачът ще бъде зрелищен. Съперникът ми е много добре подготвен. Тъй като срещата ще се играе тук - в България, наистина трябва да победя. Искам да оправдая вашите очаквания. Бия се за вас, за България! Много се радвам, когато ние организираме нещо, защото не сме по-различни от останалите народи, даже напротив. Обичам ви", обърна се Кобрата към присъстващите.

"Винаги на първо място благодаря на публиката и на българския народ за цялата подкрепа, която получавам. Ще бъде един наистина труден мач, не се знае кой ще излезе победител. Аз съм подготвен и смятам, че трябва да го победя. Ще бъде зрелищно шоу и ще остане в историята. Тежка е царската корона, но знаете, че аз обичам предизвикателствата, а това ще е наистина сериозно за мен. Надявам се да се справя с него", продължи Кобрата.

"Хюи Фюри ми е безразличен. Не мога да лъжа. Той е просто препятствие, през което трябва да премина. Готов съм да изляза и да се бия с него още тук, на тренировката, но публиката ще му се стовари и той много добре го осъзнава", коментира още Кубрат Пулев.