ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Непобеденият български боксьор Кубрат Пулев явно вдъхва сериозен респект в противниците си. Европейският и интерконтинентален шампион трябваше да се бие с британеца Тайсън Фюри, а победителят да се изправи срещу Владимир Кличко.

Кобрата обаче няма да се боксира с Фюри. Британецът на няколко пъти заяви, че не иска да се изправя срещу българина, а според “Спортал” днес той окончателно е отказал такъв сблъсък, като хората му не са се явили на търга във Виена. Двата трябваше да се бият за европейската титла.

В същото време Владимир Кличко вместо да се готви за бой с българския боец, се насочва към Космоса. На поредната благотворителна галавечеря, която той и брат му Виталий организират, ще бъде разигран на търг билет за полет в Космоса.

Спечелилият го ще си направи екскурзия около Земята в компанията именно на Владимир. Преди време на подобен търг руският богаташ Владимир Клюкин брои 1,2 милиона евро за полет в компанията на Леонардо ди Каприо.

Благотворителният търг на братята Кличко ще се проведе в края на годината в Киев. Началната цена на екскурзията в Космоса е 1 милион долара, а организатор на пътуването е компанията "Върджин" на милиардера Ричард Брансън.