Ирландската звезда на ММА Конър Макгрегър се страхува от нов мач срещу Хабиб Нурмагомедов и дори не търси реванш за загубата си от 7 октомври 2018 г. Поне така твърди мениджърът на руския шампион от смесените боеве Али Абделазис.

„Макгрегър не търси реванш. Не иска такъв мач. Той и цялото му семейство се боят от Хабиб, както и цяла Ирландия. Те дори не искат да произнесат думата „реванш“. Целият им остров се тресе от страх.“

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Не желаят да чуват за нищо, започващо с буквата "Х". Хабиб от своя страна няма проблем да излезе на ринга срещу каквото е нужно – срещу камила, мечка, магаре или тигър. Но нека оставим Конър на мира, за да изживее старините си“, допълни Абделазис пред TMZ.

Както е известно, Нурмагомедов победи Конър Макгрегър на 7 октомври 2018 г. с прилагането на боеви прийом в четвъртия рунд. След това руският боец предизвика скандал, прескачайки ринга и налитайки на бой на хора от екипа на ирландския си съперник. Оттогава Хабиб изтърпява деветмесечно наказание за участие в боеве на UFC, а и беше глобен с 500 000 долара.