Десет взривопасни ММА срещи ще се проведат на 15 март във Варна. Oмар Раджабович Гамзатов, неколкократен шампион на Русия в свободна борба и смесените бойни изкуства прие предизвикателството да се изправи срещу българския шампион Никола Дипчиков в категория до 93 кг на 15 март в Cage of Glory III. Това безспорно ще е най-зрелищната битка в България за този сезон.

Организаторите са ни приготвили много равностойни двубои, на които крайният резултат може да бъде познат само на късмет. Целта им е да наложат идеята не да се търсят опоненти на познати имена в ММА, а да се откриват интересни бойци, които стилово да са равностойни, за тези цели те са се доверили на експертното мнение на Николай Добружански.

Една от взривоопасните срещи ще бъде между Христо Христов (Хасково) и Владислав Кънчев (София). Христов е бивш борец с много титли и спечелени мачове по ММА в страната и Европа, а Владислав Кънчев се слави с изненадващите си нокаути, като също е експерт на земята. Варненци ще могат да се насладят и на изцяло варненска среща между известните за публиката на морската ни столица Мирослав Стоянов представител на клуб „ММА Варна" и Виктор Димитров от „Десант". Между двата клуба от доста време прехвърчат искри и тази среща ще е по-скоро за надмощие между двата конкурента.

Третото издание на CAGE OF GLORY, ще се проведе отново в зала "Конгресна" на "Двореца на културата и спорта" на 15 март от 20 часа.