Световният шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри се закани на Дионтей Уайлдър и обеща да „премине“ през него, след като двамата се изправиха очи в очи. Британецът и американецът се срещнаха на пресконференция преди третия сблъсък помежду им отново за титлата на Световния боксов съвет (WBC) в тежка категория на 24 юли в Лас Вегас.

Уайлдър говори кратко и благодари на адвокатите си за това, че са наложили мача, преди да си сложи слушалки и да откаже всички въпроси. 

„Разкрих плана си за мача предишния път, защото той не бе достатъчно добър да направи нещо по въпроса. Ще направя същото и този път. Какво ще направя този път? Ще премина през него. Гарантирам, че няма да изкара отвъд седми рунд. За предишния мач имах само пет или шест седмици да тренирам. Този път имах 18 месеца. Качвам килограми, защото ще търся бърз нокаут. Не смятам, че е психически, физически и емоционално въвлечен. Той прави това поради грешните причини и, когато хората правят това, те свършват наранени впоследствие“, сподели голият до кръста британски боксьор и разкритикува Уайлдър за тишината по време на пресконференцията. „Това показвам само колко слаб човек и характер е, и колко много боят от предишния мач е взел от него в чисто емоционален и физически аспект“.

Уайлдър прати Фюри два пъти в нокдаун в първия мач, който приключи при равенство. След това Фюри спечели категорично втория им двубой.