Голямата звезда в британската боксова фамилия Фюри - Тайсън, може да осигури на Кубрат Пулев мач за титлата на Международната боксова федерация с Антъни Джошуа през септември 2019 г. 

Братовчедът на Хюи, който загуби в София на 27 октомври, излиза срещу Дионтей Уайлдър (САЩ) на 1 декември за пояса на Световния боксов съвет, като при победа може да ускори събитията в полза на 37-годишния софиянец.

От щаба на Джошуа отдавна запазиха "Уембли" за 13 април 2019 г., когато той да защитава титлата си във версия Световна боскова организация. От интервю на мениджъра му Еди Хърн стана ясно, че стадионът в Лондон е резервиран и за септември, когато се очаква AJ да се опита да обедини всички пояси в тежка категория. До този мач обаче ще се стигне само ако Бронзовия бомбардировач победи на 1 декември в Лос Анджелис. 

В случай, че претендентът Фюри я отмъкне, то между двамата ще има реванш в средата на 2019 г. и това прави невъзможно обединяващия мач да е по-рано от началото на 2020 г. Така на практика победа на Тайсън Фюри след месец ще осигури на Кубрат шанс да се бие с Джошуа на "Уембли" на втората запазена дата - през септември следващата година.