ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Тайсън Фюри размаза Дерек Чисора на "Тотнъм Хотспър Стейдиъм" в Лондон и защити за пореден път титлата си във версия WBC (Световен боксов съвет). Циганския крал не потърси класически нокаут, но пък нанесе сериозна доза поражения на сънародника си и съдията прекрати мача десет секунди преди края на десетия рунд.

Това е трета победа на Фюри над Чисора, след като го надви през 2011 и 2014 година. В първия мач Циганския крал надделя с единодушно съдийско решение, а три години по-късно победи след оттегляне на съперника в 10-ия рунд.

Фюри отново стигна до победата в 10-ия рунд, след като Чисора понесе много тежки удари и съдията реши да прекрати срещата.

Така Тайсън Фюри продължава да е непобеден, записвайки 33-а победа, като 24 от тях са нокаут.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След края на срещата Тайсън Фюри показа обичания си нрав и започна да засипва с обиди Олександър Усик, който беше край ринга.

"Къде е този заек?(визирайки Усик) Ти си следващият. Ще си го получиш. Аз не съм културист, глупако, ще ти избия зъбите. Ти, грозен малък човек. Нека да го направим. Може да се смеете, но аз ще сложа край на нещата още сега", крещеше Тайсън Фюри.

Украинецът излезе лице в лице с Циганския крал, но запази мълчание и отговори само със смях.

След това Фюри се насочи към друг боскьор, който беше край ринга - Джо Джойс: „Нека го направим, аз и ти на Уембли, ако този заек не иска да се бие с мен".

"Вече минах през един украинец - Кличко, сега ще приключа и теб. Какво ще направиш? Какво? Нищо", завърши с подмятания Циганския крал. 

Накрая все пак и тримата се поздравиха, а микрофона взе Дерек Чисора, който благодари на всички, включително и на Тайсън Фюри за този страхотен двубой.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК