ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Световният шампион в тежка категория на WBC (Световен боксов съвет) Тайсън Фюри разказа покъртителни истории от личния си живот в новата си биографична книга. Британецът разкри, че малката Атина е голямата опора в битките на татко си. Именно момиченцето му дало сили за епичната победа през октомври миналата година в 11 рунда над Дионтей Уайлдър, с която той защити пояса си. То се роди през лятото на 2021 година и води тежка битка за живота си.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

„Аз съм Циганския крал - истинска легенда и супергерой, който се среща един път в живота“, пише Фюри в новата си биографичната книга Gloves off, която във Великобритания ще излезе на 10 ноември.

„Държах Атина в ръцете си след раждането и всичко беше перфектно. По време на бременността на Парис нямаше индикации, че нещо лошо може да се случи. Изведнъж акушерката я измъкна от ръцете ми, явно сърцето ѝ биеше прекалено бързо - с 300 удара в минута, а трябваше да е със 120. Включиха я на апарати, спях на пода в болницата. Нейната битка ми даде сили за мача с Уайлдър“, разказва боксьорът за драмата в неговия живот от август 2021 година.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Fury (@parisfury1)