ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Тервел Пулев коментира победата си в третия рунд над Джоел Ходжгрийн в Коста Меса (САЩ), дошла при фрактура на реброто, която българинът получи в първия рунд. Пулев призна, че болката му е създала проблеми и е променила тактиката му за боя.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

Ето какво написа Тервел Пулев във Фейсбук:

"Благодаря на всички за подкрепата! Благодарности на всеки, който е свързан и се труди за Тийм Пулев. Мениджъра, треньорите, специалистът за храненето и всички останали, които остават малко или повече в сянка!

Поздравяваме се с успеха въпреки травмата в реброто, получена в самото начало на мача.

След това се наложи да бъда много осторожен за защитата на тази зона. Прибрах лявата ръка плътно до тялото, което малко промени играта ми - "отсъстваше" предната ръка.

Въпреки всичко се опитвах да поддържам ритъма на играта, а и противникът ми да не усети, че изпитвам прорязваща болка. Чувах указания да използвам предностоящата ръка, но не смеех да допусна повторен удар на същото място. 

В ъгъла дадох знак на кътменът да сложи ледарката върху мястото на болката. Минаха ми всякакви мисли по време на тези 3 рунда. Радвам се, че успях да се събера, да притискам американеца и да  грабна победата от една трудна ситуация. Но така е и по-сладка победата!"

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК