Боецът на Winbet Тони Маркулев и репортерът от „Господари на ефира“ Владислав Василев заредиха с добро настроение зрителите на SFC 7 Avatars в атрактивен шоу двубой.

Гала вечерта подкрепя кампанията „Аз съм различен, аз съм боец!“ и набира средства за нов проект, чиято цел е внедряване на адаптирана образователна програма в училище за деца с аутизъм. Именно събирането на средства бе и целта на необичайната битка между двамата. Winbet подкрепи с дарение благотворителната инициатива.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

В шеговитата битка Тони Маркулев се смили над своя съперник, като на няколко пъти се откриваше и му даваше шанс да нанесе удар, но техниката в стойка на Василев не беше особено ефективна. Реферът Моисей също реши да се включи активно в схватката между двамата. Двубоят беше изпълнен с много хумор и повдигна настроението на всички присъстващи. 

Организаторите бяха определили ВИП куверт средствата от който ще постъпят като дарение за инициативата.

В края на срещата Тони Маркулев отправи реално предизвикателство към състезателят по граплинг Кристиян Попов. Президентът на SFC заяви, че ще се постарае да организира този двубой.