Vratsa Boxing Night  2015 ще се проведе на 9 май 2015 г., от 19.30 ч., с подкрепата на Община Враца и под контрола на Българския професионален боксов съюз.

Зинат Закиянов е една от звездите на третата гала боксова вечер във Враца. 31-годишният казахстански боксьор е поставен под номер едно в класацията на Световния боксов съвет (WBC) и номер пет на Световната боксова асоциация (WBA) в категория до 53,5 кг. Настоящият европейски шампион притежава изключително прецизна техника, на която се дължи и впечатляващият му актив от 24 победи, 17 от които с нокаут, и само една загуба. Закиянов ще търси единствено победа в предстоящата си среща във Враца, която е и генерална репетиция за бъдещата му битка за Световната титла.

Ектор Гусман е 27-годишен представител на силната аржентинска боксова школа. Гусман вече е доказал своята класа в родната Аржентина, побеждавайки всичките си опоненти в 14-те си професионални срещи до този момент. На ринга във Враца ще излезе в опит да спечели българската публика и да впечатли боксовите специалисти с техничност и мощни удари.

Кирил Релик е професионален боксьор в лека полусредна категория. Роден е на 26.11.1989 г. в Беларус. Той е един от най-впечатляващите таланти от школата на Хатън, а самият Рики Хатън споделя за него, че притежава огромна мощ и отлична техника. С професионален актив от 18 победи в 18 срещи, 16 от които с нокаут, Кирил Релик ще демонстрира своите безпогрешни умения във Враца, в опит да завоюва 19-та победа в кариерата си.

Ласаро Сантос де Хесус е представител на бразилската боксова школа. Роден е на 14.08.1979 г. в Салвадор, Бразилия. Неколкократен шампион на Бразилия, той има актив от 14 победи, 9 от които с нокаут, и 6 загуби. Предизвикателство в срещата му със силния Релик ще бъде неговият обратен гард, с който ще затрудни играта на беларусина.