Личният треньор на британеца Дейвид Прайс прогнозира победа за Кубрат Пулев срещу Тони Томпсън. Франи Смит познава отлично съперника на българина, след като американецът нанесе два унищожителни нокаута на британския боксьор през тази година.

Хората на Прайс обаче са запознати и с качествата на Кубрат Пулев, който на няколко пъти е правил спаринг с англичанина - както по времето си на аматьор, така и като професионалист.

"Пулев е истинска класа. От доста време насам го адмирирам, като нямам търпение да видя този мач", коментира Франи Смит.

"Най-доброто оръжие на Пулев е брилянтния му ляв прав. Освен това, той притежава добър удар и с дясната ръка. Тони Томпсън носи със себе си богат опит като професионалист, а въпреки, че не е майстор в нито един компонент, той разполага с отличен тайминг и преценяване на дистанцията. Това го прави много опасен. Както беше казал Кличко - той има дълги ръце и малка глава”, заяви Смит, цитиран от БТА.

Тони Томпсън може да се движи много добре на ринга, а ако той успее да неутрализира левия прав на Пулев, тогава мачът може да стане много интересен. Колкото и добър да е левият прав на Кубрат, никога не е лесно да го стовариш срещу добър левичар като Томпсън. Очаквам тактически мач между двамата, като мисля, че някъде между шестия и осмия рунд, Тони Томпсън ще започне да се пропуква. Мачът може би ще бъде равностоен в първите рундове, но очаквам Пулев да бъде твърде силен и бърз за Томпсън. Той разполага с твърде много енергия и амбиция за Тони", каза още Франи Смит.