Два златни и един сребърен медал спечелиха българските граплъри престижен международен турнир в град Баня Лука (Босна и Херцеговина).  Състезанието беше от веригата Tribe Submission Vol.2 , участници в турнира имаше от 6 държави (Босна и Херцеговина, Сърбия, Македония, Черна Гора и България), над 100 участника се включиха в надпреварата за медалите. Нашите представители се справиха отлично като взеха 2 златни и 1 сребърен медал .

Юношата на "Маршъл Анималс"- Слав Николаев постъпи смело и се записа в дивизия "Beginers-мъже до 84 кг.", след две победи с предаване отстъпи на финала с една точка разлика и стана вицешампион в категорията си.

Един от най-добрите ни граплъри в тежката дивизия Кристиян Спасов след три тежки борби завоюва златния медал в тежката категория, с майсторски "хилхук" и предаване на противника си.

Последния мач на състезанието се проведе в най-атрактивната категория мъже-напреднали до 93кг. между Ангел Караиванов и Доджислав Добравак. Срещата приключи със светкавичен "КнииБар" и златен медал за българина.