Едрогърда американска репортерка се завъртя около Кубрат Пулев само дни, след като българският боксьор отново получи професионалния си лиценз за територията на САЩ след скандала за сексуално посегателство срещу Джени Суши. Кобрата даде интервю за журналистката Хелън Йе, пред която говори и преди мача си в Богдан Дину през пролетта. Пулев заяви, че е по-добър от световния шампион Анди Руис и е готов да му отнеме титлата във версия IBF.

“Няма никакъв шанс да те целуна. Разбрах, че повече не трябва да правя това, защото другите хора вероятно не разбират моите шеги. Няма да го правя никога повече. Ако някой иска да ме целуне, няма проблем, но аз няма да целувам никого. Научих, че първо трябва да питам и да действам, когато хората кажат “ОК”. Мога да изпратя само въздушна целувка, но не и истинска”, обяви с усмивка Кубрат Пулев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

“Готов съм да се бия за световната титла. Всеки ден съм в залата. Тренирам добре и чакам този мач. Аз съм официален претендент на IBF от година и половина. Сега е моментът за мач, може би директно с Анди Руис, защото аз съм претендентът. Руис е много добър боец - силен, много бърз, но аз мисля, че съм по-добър боксьор. Готов съм и искам да се бия за този колан. Подготвен съм много добре, никой не може да ме победи. Аз ще бъда световен шампион”, закани се Кобрата.