Носителят на титлата на WBC Дионтей Уайлдър е готов да се изправи срещу екзекутора на Антъни Джошуа - Анди Руис и да отложи втората си битка с Тайсън Фюри, която е планирана за началото на следващата година. 

Уайлдър вече има планирана защита на своята титла срещу Луис Ортис на 28 септември, а Руис все още преговаря за реванш с бившият шампион Антъни Джошуа. 

"Защо да не приема битка с Руис? Сигурен съм, че Фюри не би възразил. Мисля, че той не иска да се бие с мен, защото вече беше нокаутиран. Всичко щеше да приключи, ако не беше този рефер. Готов съм да се бия с Руис, ако всичко се нареди и той е свободен. Не мисля, че някой ще възрази на такава среща. Мисля, че сега това е следващата голяма битка. Има много неща, които са пред мен. Фюри се е бил само срещу двама известни бойци откакто е в играта. Първо победи Кличко, а след това беше нокаутиран от мен. Той продължава да се хвали с този невидим колан и го използва като средство за маркетинг. Никой не иска да го гледа и всички гледат мен, защото давам вълнуващи битки. Всички знаят, че аз съм най-лошия в категорията и ръководя цялата категория", обяви Уайлдър.