Българският боец Станислав Недков се завърна в най-популярната верига за смесени бойни изкуства UFC след почти 2 години отсъствие заради контузия в коляното, но беше победен по категоричен начин от украинеца Никита Крилов.

Двубоят на галавечер в Стокхолм започна силно за Стъки, който нанесе няколко добри удара с ръце, които попаднаха директно в главата на противника (с 11 години по-млад от Недков). След това украинецът успя да спре събаряне на българина и нанесе няколо тежки удара, включително и един с коляно, хвана главата му, измъчи го максимално и след като го задуши, великотърновецът беше принуден да се предаде.

Стъки издържа едва 84 секунди и по този начин попада в своеобразна антикласация - на трето място, за най-бързи поражения чрез задушаване и отказване в историята на UFC.

За българина това беше втора загуба от три мача до момента в UFC.

След мача Никита Крилов се присмя на Стъки - "Лесен мач, очаквах да бъде така. Нaистина не го бях чувал този Недков. Впоследствие се информирах за успехите му, но се видя, че всичко това няма значение. Стигнах заслужено до победата и се гордея с постигнатото."



nedkov_ufc.jpg