ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Украйна използва поредната възможност, за да се подиграе с Владимир Путин. В Киев беше емитирана пощенска марка с едно от произведенията, които популярният художник на графити Банкси нарисува през миналата година на разрушена от руските бомбардировки къща в град Бородянка, разположен близо до украинската столица.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Изобразен е графитът, на който дете хвърля на земята руския президент в схватка от джудото. Именно това произведение на Банкси е поставено на пощенската марка. Има обаче едно допълнение, което украинците сами са добавили. Става дума за надпис „ПТН ПНХ“, който месните разчитат като „Путин, върви на майната си“, но буквата „Х“ е съкращение на доста по-нецензурна дума.

Темата с джудото е особено болезнена за Владимир Путин. Знае се, че той има черен пояс от японското бойно изкуство и дори беше почетен президент на Международната федерация по джудо. Руският държавен глава обаче беше лишен от тази позиция след началото на военната инвазия, която неговата армия предприе на територията на Украйна преди повече от година.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК