Треньорът на Кубрат Пулев - Ули Вегнер, остана впечатлен от страхотната атмосфера в зала "Арена Армеец" при победата на българина срещу Самюел Питър. "Много съм изненадан от тази публика. Човек се чувства много по-млад сред нея. Заредих се от атмосферата. Искам да изразя огромната си благодарност за това, което беше като обстановка в залата", коментира доволният Вегнер.

"Видях един много по-добър Кубрат по отношение на защитата. Той показа голямо желание и добра работа с водещата ръка, когато съперникът беше отчаян. Искам не просто да му помогна да се бори за световната титла, а да я спечели", амбициран е 74-годишният германец.

"Кубрат трябва да се бори за световната титла и трябва да стане световен шампион. Той води мачовете с ум, с интелект. Няма значение срещу кого ще се бори, това е въпрос на мениджмънта, но той трябва да се бори за нея", добави Вегнер.

"Няма никакъв проблем Тервел да дойде да се подготвя три седмици с нас. Той притежава необходимите качества и аз го видях", сподели още треньорът.