Владимир Кличко се закани да запише 51-ви нокаут на профиринга в събота вечер. Тогава легендарният боксьор ще защитава титлите си срещу непобедения Франческо Пианета в "САП Арена" в Манхайм, Германия. Гала вечерта започва в 22:00 часа. Интересът към сблъсъка е доста голям, а логично 37-годишният украинец е определян като фаворит след впечатляващата му статистика от 59 победи, от които 50 с нокаут, и 3 поражения. За сравнение Пианета има 28 успеха (15 с нокаут) и един равен мач.

Въпреки това местоположението на сблъсъка облагодетелства 28-годишния Пианета, тъй като цялата му кариера преминава в Германия, въпреки че е роден в Италия.

"Знам, че Франческо Пианета има план за мача, но тук е мястото да спомена известната мисъл на Майк Тайсън: "Всеки има план, докато не получи удар в лицето". Пианета ще бъде мотивиран до краен предел и ще иска да използва шансовете си по най-добрия начин. Аз обаче съм много опитен и ще му покажа къде е границата на възможностите му. Ред е да запиша 51-ви нокаут", закани се Владимир Кличко преди сблъсъка.