ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Най-богатият спортист в света Флойд Мейуедър изпрати помощи и стоки от първа необходимост на жители и войници на Израел, съобщи TMZ.

Легендарният американски боксьор от близкото минало и редица други знаменитости в САЩ и Великобритания изразиха подкрепата си към народа на Израел. Ексцентричният спортист, който често пъти си навлича гнева на феновете с безкрайните си харчове, е изпратил вода, храна и бронежилетки за войниците, които се сражават на фронта.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Заставам зад Израел срещу терористите от Хамас. Хамас не представлява народа на Палестина, а е терористична група, която убива невинни. Подкрепям всички хора и желая безопасното завръщане на всички американци и израелци, както и на всички, които са били отвлечени и взети за заложници по време на тези ужасяващи военни престъпления", написа Мейуедър в Instagram, като прикачи и своя снимка в Йерусалим. Осъждам антисемитизма. Подкрепям мира и човешките права. Тероризмът никога не е отговор", написа Флойд Мейуедър в социалните мрежи.

Това не е първият подобен акт на благотворителност от страна на Мейуедър. През лятото той помогна на повече от 70 бедстващи семейства с храна, подслон и транспорт след пожарите на о-в Мауи.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!