Един от известните привърженици на ЦСКА и член на фракцията "Енимълс" ще се боксира в галавечерта в "Арена Армеец" на 28 април (петък). Борислав Занков, известен като Боби Бокса ще се изправи срещу Йосиф Панов в подгряващите мачове преди кулминацията на вечерта - битката между Кубрат Пулев и Кевин Джонсън. 

Двубоят между Занков и Панов се очаква с огромен интерес от феновете на ЦСКА, които обещават невероятна подкрепа за своя приятел и съмишленик. 

"Супер се чувствам, готов съм за бой. Моите хора от "Енимълс" и другите, които ще ме подкрепят, ги очаквам с нетърпение, няма да ги изложа. С Панов се познаваме, ще стане доста интересен мач. "Енимълс" е най-силната фракция на Балканския полуостров", коментира Боби Бокса пред CSKA.BG.

До момента в своята кариера на професионалния ринг Борислав Занков има записани 21 срещи - 7 победи (1 нокаут) и 14 загуби. 

Боби Бокса обаче боксира предимно в чужбина, като е играл с някои от най-добрите боксьори в категорията си. Неговият съперник Йосиф Панов е с по-малко мачове на професионалния ринг 9 - 6 победи (2 нокаут) и 3 загуби. В ъгъла на армееца ще бъде друго познато име от агитката на футболния ЦСКА - водачът на Сектор "Г" - Иван Велчев - Кюстендилеца.

"Aз не съм спортист, аз съм гладиатор. С когото ми кажат, с него се бия. Не ме притеснява никой противник, само хонорарът да е добър", добави Борислав Занков.